g1125

De Goddess Cirkel

Wij vinden het magisch om een vrouw te zijn. Het heeft iets krachtigs, moois, kwetsbaars en sensueels. Als vrouw beschikken wij over veel power. Wij kunnen als een echte godin door het leven flowen: sky high maar tegelijkertijd ook in het nu zijn.

Als vrouw hebben wij zoveel moois te bieden in het leven, voor onszelf en voor de ander. Er zit een sterke, liefdevolle energie in ons die mooi tot z’n recht komt als wij hier onze volledige aandacht aan geven.

Deze energie wordt nog sterker en sneller in werking gezet als we ons omringen met andere vrouwen. Juist dan kom je samen in een shift en til je elkaar naar een hogere frequentie. Vaak kan je vanuit dat level alleen nog maar handelen vanuit liefde en licht en is er sprake van een diepe verbinding.

Omdat wij een sterke voorstander zijn van het creëren van deze vrouwelijke energie hebben wij ervoor gekozen om avonden te organiseren waarop we als godinnen bij elkaar komen en deze bijzondere energie met z’n allen mogen ervaren.

Wat kan ik verwachten?

Zelfheling

Wij geloven in het zelf genezend vermogen van het lichaam en dat iedereen zichzelf kan helen. Soms lopen we hier als mens in vast en lukt het ons niet helemaal alleen. Dan is het heel fijn om praktische tools aangereikt te krijgen die ervoor zorgen dat je weer die verbinding met jezelf hervindt. Tijdens de Goddess Cirkel gaan we aan de slag met deze praktische tools zodat je ze altijd kan inzetten wanneer nodig.

Creativiteit

Creatieve energie is in feite onze levensenergie. Door creatief bezig te zijn zorg je ervoor dat je weer terugkomt in jouw flow. Je gaat meer energie ervaren, je wordt je meer bewust van je eigen gedachten en gevoelens en er kunnen bepaalde blokkades opgeheven worden. Tijdens de Goddess Cirkel gaan we aan de slag met creativiteit door middel van beeld en spel, om zo meer te handelen vanuit het nu en ons bewust te zijn van onze levensenergie.

Meditatie

Door te mediteren krijgen we dieper contact met onszelf. We zijn dan niet meer gefocust op wat er buiten onszelf plaatsvindt, maar vooral wat er van binnen in ons speelt. Dat vergt moed en vertrouwen, maar door dit samen met een groep vrouwen + het drinken van rauwe cacao te doen zal je ervaren dat je veel sneller in die diepere staat van ‘zijn’ gaat verkeren. Tijdens de Goddess Cirkel avonden zetten wij meditatie in om door de lagen heen te durven kijken, ze te voelen en ervaren.

Boek ons

Wil je die sterke, mooie, sensuele en liefdevolle energie bij jezelf en de ander ervaren? Boek dan een plekje voor in de Goddess Cirkel om de innerlijke godin in jezelf weer te ontwaken!

Heb je speciale wensen? Let us know! We denken graag met je mee.