Over ons

Al jaren zijn wij als De Nieuwe Meiden bezig om de mensen om ons heen te inspireren dat in contact zijn met je ware ik essentieel is voor een gezond en stabiel leven. In 2015 zijn wij begonnen met bloggen over thema’s als spiritualiteit, hoogsensitiviteit en gezond eten. Een blog wat in het teken stond van bewust leven.


De afgelopen 5 jaar zijn wij gegroeid van meiden naar volwassen vrouwen, waarin de connectie met onszelf alleen maar sterker is geworden. We zijn op zoek gegaan naar onze eigen belemmerende overtuigingen en we zijn ons bewust geworden van onze blinde vlekken. Uit eigen ervaring weten wij dat wanneer je je hier bewust van bent en het aankan om er naar te kijken -zonder gelijk te proberen te oordelen- je een stuk stabieler en gelukkiger in het leven zal staan.


Deze innerlijke reis heeft er dan ook voor gezorgd dat wij niet alleen op persoonlijk en spiritueel gebied enorm gegroeid zijn, maar ook op professioneel gebied hebben wij grote stappen gezet. Na een aantal jaren individuele therapieën te hebben gegeven is het voor ons niet gek dat we klaar zijn voor een nieuwe stap. Om die reden hebben we ervoor gekozen om te stoppen met bloggen en zijn wij klaar om ons te focussen op groepen op de werkvloer. Want hoe mooi zou het zijn als er meer balans zou komen tussen privé en werk, waarin (vrouwelijke) sensitiviteit er mag zijn en je jezelf 100% kan laten stralen, zowel privé als op werkgebied.


In onze snelle samenleving wordt de lat te hoog gelegd waardoor overprikkeling een veel voorkomend probleem is. Maar gelukkig is er een shift gaande. Er is meer openheid voor gevoeligheid maar wij merken hierin dat men nog zoekende is. En in die zoektocht komen wij te pas. Wij -De Nieuwe Meiden- bieden handvatten hoe hier mee om te gaan. Wij zijn hier om jou het spirituele met het aardse te laten verbinden.

 

Liefs,

Nadia Koolma 

Sifra Wiersma

“We are rooted, but we flow.”