g1250

Praktijk Straal!

Een ontmoeting van mens tot mens. Een plek waar je één mag zijn met al je emoties, gedachten en lichamelijke sensaties. Waar ruimte bestaat om te kijken naar pijnlijke gebeurtenissen en onbewuste patronen. Waar we samen opzoek gaan naar heling en herstel. De praktijk is de plek waar jouw sensitiviteit en kwetsbaarheid juist als kracht worden gezien. Samen gaan we aan de slag zodat je dit zelf ook zo gaat ervaren en voelen.

Mijn werkwijze

We zijn niet enkel onze emoties, gedachten of ons lichaam afzonderlijk. Nee, al deze aspecten, al deze onderdelen tezamen maken ons één onlosmakelijk geheel. In Praktijk Straal! staat dan ook een holistische denkwijze centraal. Door middel van dramatherapie, meditatie/visualisatie technieken en Acceptance Commitment Therapy (ACT) zullen we samen op reis gaan op weg naar jouw herstel.

Op empathische wijze zal ik je begeleiden in je proces. Ik zal je een hand bieden waar nodig. Ook zal ik je een spiegel voorhouden om zo je onbewuste patronen en gedrag te ontmaskeren. Door middel van dramatherapie-technieken zullen we spelenderwijs op zoek gaan naar de ruimte om aan de slag te gaan met je problematiek.

Over mij

In 2015 ben ik begonnen met Straal!. Een praktijk voor de gevoelige mens. Uit eigen ervaring wilde ik men laten ervaren dat sensitiviteit niet als probleem maar juist als kracht mag worden gezien. Na verloop van tijd viel het mij op dat veel cliënten naast hun sensitiviteit vooral kampten met depressies en angstproblematieken. Om hier een oplossing voor te bieden, ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in deze problematiek.

Ik vind het belangrijk dat je je authentieke zelf mag en kan zijn. Durf jij te leven vanuit je eigen kern en te gaan staan voor jouw normen en waarden? Dit is namelijk de basis die we nodig hebben om aan de slag te gaan met onze trauma’s, verlies en andere problematieken. Samen zullen we daar naar kijken en gaan we aan de gang met wat we ook tegenkomen in dit proces. Het mag er zijn.

Dit alles doe ik vol liefde, begrip, geduld en met een lach.

Specialisaties

Loop je vast?

Laten we dan samen kijken hoe we je weer aan het stralen krijgen. Zodat jij vol zelfliefde en zelfzorg in het leven kan staan.

Tarieven

 • Kennismaking via telefoongesprek of videobellen gratis

  15 minuten

 • Kennismaking in praktijk €30,00

  30 minuten

 • Intake €96,00

  90 minuten

 • Vervolgsessie €79,00

  60 minuten

Ook ben ik aangesloten bij het 1NP. Dit betekent dat je behandeling volledig vergoed kan worden uit je basisverzekering. Als je hier interesse in hebt dan plan ik hiervoor een intakegesprek in (op eigen kosten), om zo te bepalen of je hiervoor in aanmerking komt.

Is dit niet het geval? Dan is er kans dat je behandeling vergoed wordt vanuit je aanvullende verzekering.

Beroepsvereniging: FVB, NVDT, Register Vaktherapie en RBZC.

Bekijk de vergoedingen voor vaktherapie: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie
“I nourish the universe and the universe nourish me.”