g988

Praktijk Verborgen Pad

We worden allemaal geboren als een uniek persoon. Vanuit deze uniciteit weten we wie we zijn, wat we belangrijk vinden, waar we naartoe willen en waar we gelukkig van worden. Deze drijfveren zijn onderdeel van ons authentieke ik. Het vormt ons tot wie wij diep van binnen zijn.

Als we afdwalen van ons pad

Toch komt het weleens voor dat we van dit authentieke pad afwijken, dat we de weg kwijtraken. Op die momenten weten we niet zo goed meer wie we zijn, wat we belangrijk vinden, waar we naartoe willen en waar we gelukkig van worden. We leven dan meer vanuit de automatische piloot en zijn ons niet (altijd) meer bewust van onze unieke zijn, van ons authentieke ik.

Waardoor we afdwalen van ons pad

Bepaalde (negatieve) gedachten, gevoelens, overtuigingen of trauma’s kunnen ervoor zorgen dat we steeds verder van dit pad af komen te staan. Hierdoor kunnen we de connectie met onszelf steeds meer verliezen. Het lijkt dan net alsof we verder de afgrond inzakken en we onszelf niet meer naar boven weten te hijsen.

Samen op zoek naar het verborgen pad

Op dit soort momenten is het fijn als iemand ons in dit proces kan ondersteunen. Om samen weer op zoek te gaan naar dat verborgen pad. Het pad dat er altijd was en altijd is: de weg naar ons authentieke ik. Ik help je hier graag bij.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is gericht op het hervinden van je authentieke ik en het loslaten van bepaalde overtuigingen en patronen die jij jezelf hebt opgelegd door de jaren heen. Door middel van beeldende therapie en (zelf)heling laat ik je weer in contact komen met je authentieke ik en de gevoelens en sensaties die daarbij horen. Zodat je vanuit daar het zelfvertrouwen krijgt om weer terug bij jouw kern te komen. Zodat je hier weer vanuit weet te handelen, weet te leven.

Ik heb een holistische werkwijze, lichaam en geest vormen hierin voor mij één onlosmakelijk geheel. Om die reden richt ik mij in de sessies dan ook op het energetische lichaam en de daarbij horende lichamelijke sensaties. Door zowel beeldende therapie als (zelf)heling toe te passen is een persoon op een gegeven moment in staat om gedachten, gevoelens en sensaties aan elkaar te koppelen. Dit leidt ertoe dat het pad weer hervonden wordt, er weer teruggekeerd wordt naar de bron en vanuit daar gehandeld kan worden.

Over mij

Als afgestudeerd beeldend therapeut en AuraTouch healer vind ik het bijzonder om mensen te begeleiden op hun pad en tijdens hun proces. Door mijn eigen ervaring met bepaalde thema’s in mijn leven – zoals rouw en angst – weet ik hoe fijn het is als iemand je ondersteunt waar nodig. Soms is het lastig om thema’s in je eentje te verwerken, om te begrijpen wat er intern allemaal in werking wordt gezet en wat voor uitwerking dit lichamelijk heeft. Diep van binnen weten we dat we onszelf kunnen helen, alleen kunnen deze bepaalde thema’s ervoor zorgen dat je niet meer zo goed weet hoe. Dan is het inschakelen van hulp een mooie vorm van heling om zo het pad naar je authentieke zelf verder te vervolgen.

Hoe we de weg naar het pad weer terug gaan vinden

Mijn begeleiding zorgt ervoor dat je weer die connectie met jezelf hervindt en je weer thuiskomt bij jezelf. Dat je weer kan handelen vanuit kracht en zelfvertrouwen in plaats vanuit angst en onzekerheid. Dat je sterk weet om te gaan met moeilijke vraagstukken op jouw pad in plaats van deze uit de weg te gaan. Ik help je hier graag bij.

Tarieven

 • Kennismaking via telefoongesprek of videobellen gratis

  15 minuten

 • Kennismaking in praktijk €30,00

  30 minuten

 • Intake €96,00

  90 minuten

 • Vervolgsessie €79,00

  60 minuten